BlueGenclik | Genclerin Bulusma Noktası

Orjinal Görünüm: Sertifika Nasıl Yapılır Symbiansigned'in Yeni Değişmiş Haliyle Anlatım
Şu Anda Kısıtlanmış Görüntüleme Modundasınız. Orjinal Görünüm için, Buraya Tıklayın
Evet arkadaşlar symbiansigned sitesi sonunda açıldı, ama sitede değişiklik yapılmış online sertifika alımı yapmışlar ve şuan beta aşamasında yani heran bu sistemde değişebilir, ben lafı fazla uzatmadan bu yeni haliyle sizlere signed yapmayı anlatcam

öncelikle siteye girip üye olmanız gerekmektedir(gmail, yahoo ve msn adreslerini kabul etmiyor), bunları dışında bir mail adresi bulup mynet ile deneyebilirsiniz üye olun siteye ardından

site adresi : Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..

aşağıdaki resimdede görüldüğü gibi üye girişi yapın yada yapmayın çok önemli değil 4 tane seçenek var, siz en üstteki Open Signed Online yazanı seçin yeni bir pencere açılcak

bu yeni açılan pencere resimde görüldüğü gibi bilgileri girin

bunları yaptıktan sonra mail adresinize bilgilendirme maili geliyor, bi yarım saat sonra falanda tekrar mail adresinize download linki geliyor, gelen linkten programı indirip telefona atıyorsunuz...
arda bide şu sitenin adresini versen nasıl olur Smilee
siteyi bilmeyen yoktur ama yinede eklerim ilk mesaja
valla ben bilmiyodum Smilee
teşekkürler işime yarıycak inş beceririm :=)
mynet üyeliği kabul etmiyor..
yaa arda bunuda yapamadık desem kızarmısın :( siteye uye olamadım yaaa uff
siteye üye olmana gerek yok, o resimdekileri uygula yeterli, sonra verdiğin mail adresine onlardan mail gelcek zaten...
selamlar ben yeniyim. arda bisey merak ediyorum signet ne ise yariyor aciklayabilirmisin bana?.??ß telegfonuma navi yukleyecem cok mu gerekli bi signet yoksa ...............
ama malesef crackli olan sis. dateilari kabul etmiyor bazilarini kabul ediyor
Sayfalar: 1 2
Referans URL