BlueGenclik | Genclerin Bulusma Noktası

Orjinal Görünüm: Sertifika Sorununa Kesin Çözüm (Denenmiştir!!!)
Şu Anda Kısıtlanmış Görüntüleme Modundasınız. Orjinal Görünüm için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar öncelikle bunu yapabilmek için ilk önce sistem klasörlerine erişimi açmalısınız bu konuyu

Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun.. anlattım.

İlk olarak Sistem Klasörlerine Erişim konusunda anlatılanları uygulamalısınız.
Ondan sonra yapmamız gerekenler ise:

SignSIS (by Leftup) uygulamasını daha önceden yüklediyseniz keycert.rar ***ın içeriğini "c:\private\EC696702" klasörüne kopyalayın (Bu klasörde önceden bulunan dosyaların üzerine yazarak) Eğer SignSis 'i hafıza kartına yüklediyseniz "C:" yerine "E:" ye yükleyin.

00000001.rar dosyasını ekten indirin, çıkarın ve "c:\resource\swicertstore\dat\" klasörüne kopyalayın. Bu klasör yoksa kendiniz bu klasörü oluşturmalısınız. Telefonu her yeniden başlattığınızda bu dosya düzenlenmektedir. Yani cihazınızı her yeniden başlatma veya kapatıp açma işleminden sonra bu dosyayı tekrar kopyalayıp klasöre yapıştırmalısınız.

Bu kadar!

Şimdi istediğiniz unsigned uygulamayı ekteki sertifika ile signed yaparak yükleyebilirsiniz.

SignSIS'i kullanarak signed yapmak için:
SignSIS 'i açın, "unsigned" sis dosyasını seçin
Select Options -*** Selfsign (Seçenek *** Selfsign)
Uygulama signed (imzalı) olacaktır.
Herhangi bir PC tabanlı imzalama uygulaması ile imzalarken "keycert.rar" dosyasındaki "key" ve "cert" dosyalarını kullanmalısınız.

Not: Asıl iş "00000001" dosyasını gerekli klasöre kopyalamakta yatıyor. Tabi sing işlemi için de ekteki sertifika dosyasını kullanmalısınız.

ekte tüm dosyalar verilmiştir.

Bu sertifikanın geçerlilik süresi ise 20 yıldır.

Konu Alıntıdır.
SAĞOLASIN...
süresi geçmiş sertifika ne oluyor
ayrıc aben bu dediklerini yapamadım bende mi bi sorun var pep dosyasını bulamadım ben active pythonun içinde yok yani öyle bir dosya
active phyton diğer konuda başlıkta ne yazıyo denenmiştir, konulardaki bütün eklentileri indir ve mesajları iyi oku yaparsın.
sistesm klasörünü erişime nasıl aççaz
krdes 2 adımıda yaptım ama 3. adımda o sign dosyasını yüklerken güncelleştirme hatası veriyor onu yükleyebilmek için ne yapmam laızm yardımcı olursan sevinirim ayrıca eline sağlık emek harcamıssın saoalsın yardım plssss?.??.?
güncelleştirme hatası veriyosa o yüklediğin program hangisiyse sen onu daha önceden yüklemişsin zaten yani senin telefonunda yüklü o yüzden güncelleştirme hatası verir
dosyaların içi boş gibi işlem yapıyor
açılmıyor
idirilen dosyalar açılmıyor
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL