BlueGenclik | Genclerin Bulusma Noktası

Orjinal Görünüm: n serisi programlar
Şu Anda Kısıtlanmış Görüntüleme Modundasınız. Orjinal Görünüm için, Buraya Tıklayın
Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..
Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..

link: Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..

link: Sitemize Uye Olmadan Linkleri Goremezsiniz. Lutfen Giris Yapin veya Kayit Olun..

devamı gelcek
CEPTE REMİX

siizzzzzz harikasınızzzzzz böyle şeyleri internette bulamıyordum..siizzzzzz harikasınızzzzzz siizzzzzz harikasınızzzzzz siizzzzzz harikasınızzzzzz teşekkürler helel be...
kolo kardeşim bunlar ne programı n 73 modellerine uyarmı paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık
evrenimm uyarrr

panter01 Yazılan:
siizzzzzz harikasınızzzzzz böyle şeyleri internette bulamıyordum..siizzzzzz harikasınızzzzzz siizzzzzz harikasınızzzzzz siizzzzzz harikasınızzzzzz teşekkürler helel be...

şımartıosun bizi Yahoho kop

Bluetooth radar programını indirdim. Rar'dan çıkarmadan dedim "yahu şunu bi virüs taramasından geçiriyim ne olur ne olmaz!" ve iyiki de geçirmişim. Dosya baştan aşağıya virüs. Kolo bunu senden beklemezdim yazıklar olsun sana be. İnsan şuraya koymadan bi kontrol eder virüs var mı yok mu diye. Bilgisayarını seven kimse indirmesin bu programı...
hangi programla taradın çok merak ediyorum bende kaspersky son versiyon var bugün saat:18:47 tarihli de virüs database dosyası var yani güncel ve şuan indirdim hepsini virüs faln yok, zaten sis dosyası bunlar, şu bilip bilmeden konuşuyosunuz ya söyleyecek bişey bulamıyorum bide baştan aşağı virüs doluymuş bırakın bu işleri gidin önce bilgisayar kullanmayı öğrenin öyle gelip yorum yapın

kuwaie Yazılan:
Bluetooth radar programını indirdim. Rar'dan çıkarmadan dedim "yahu şunu bi virüs taramasından geçiriyim ne olur ne olmaz!" ve iyiki de geçirmişim. Dosya baştan aşağıya virüs. Kolo bunu senden beklemezdim yazıklar olsun sana be. İnsan şuraya koymadan bi kontrol eder virüs var mı yok mu diye. Bilgisayarını seven kimse indirmesin bu programı...

SUS İNDİRRR BEĞENMEDİYSEN SİLLL

birincisi: virüs programım Avira antivirüs. Virüslü olduğunu ben söylemiyorum virüs programım söylüyor bu yüzden bana çamur atmayın hemen.
ikincisi: kolo sana şimdi bi küfür yazardım ama içim elvermiyo zaten haline de acıyorum senin.
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL