BlueGenclik | Genclerin Bulusma Noktası

Orjinal Görünüm: N73 EDİTİON TÜRKCE DİL YÜKLENMESİ
Şu Anda Kısıtlanmış Görüntüleme Modundasınız. Orjinal Görünüm için, Buraya Tıklayın
N73 EDİTİON DİLİ İNG. OLDU TÜRKCE YE CEVİRMEYE YARDIMCI OLURMUSUNUZ
abiicm menüye girr
tools>settings onda sonra gelenlerin ing.cesi phone olabilr snra yine en üsttekine tıklıosn genel oluo onun türkçesi orda english yazısını görürsünona tıkla türkçe seç..
arkadaşım eger o sorununu çözmediyse nss diye bi program var onu indir pc kur
Sağ üstten "Büyüteç" simgesine tıkla.
"Phone Info" sekmesinde sağ taraftaki "Production Data Edit" alanında bulunan "Read" butonuna tıkla.
"Product Code" alanının yanındaki "Enable" kutucuğu işaretleyin ve bu alandaki kod yerine aşağıda verdigim kodlardan bi tanesini gir.
"Write" diyerek kodu telefona yazdırın. Program "Ready" dedikten sonra kod değişmiş olacak. Programı baştan başlat ve kod değişmiş mi kontrol edin.
Telefonununda son sürüm yüklüyse ve kodu değiştirdikten sonra NSU ile update yaparsan, NSU son sürüm zaten yüklü diyecektir. Bu uyarıya aldırma ve "reinstall" yap. Telefonun Türkçe olacaktır.ben denedim çalıştı.(nsu:nokia software update)
Düz N73 Metal-Mor Renk Türkiye Kodu: 0529603 | 0544984
Düz N73 Kemik-Kırmızı Renk Türkiye Kodu: 0529793 | 0544985
kardes tarif ettigin sekılde yaptım kodu degiştirdim ama NSU son surum yuklu diyor çık seceneginden baska bir secenek yok tekrar dan NSU yuklerim yardımcı olursan sevinirim ilgin icin tşkler kardes
Referans URL